Souvenir hanger laten maken

Artikel 1 van 1
€ 17,95 (inclusief btw)

TOT 1 SEPTEMBER IS DE CODE "VAKANTIE" GELDIG VOOR 15% KORTING OP EEN VAKANTIE HANGER!

Neem jij ook altijd stenen mee van vakantie als souvenir? Ik wel! Vaak doe je er daarna eigenlijk niets meer mee. Maar hoe geweldig is het, als je nu van jouw eigen stenen een hanger kan laten maken! Zo hoef je ook niet eindeloos opzoek te gaan naar een souvenir en kan je lekker blijven chillen op vakantie, die stenen zou je anders toch al wel meenemen. 
Natuurlijk mag je zo'n hanger ook laten maken met stenen die om wat voor reden dan ook een belangrijke betekenis voor jou hebben!


Stel zelf jouw hanger samen door in de keuze balken aan te geven hoeveel stenen jij in de hanger wilt, of je wel of geen gouden bedel erbij zou willen en in welke kleur touw je het geknoopt wilt hebben. 
*Kies je hierbij voor goud koord, geef dan even in het opmerkingenveld aan welke kleur klosje eraan zou willen (want dat kan niet met het gouden koord). Geef je dit niet aan, dan zal Shanna ervoor zorgen dat er een mooi matchend klosje onder komt te hangen.  

Nog even belangrijk om te weten
Hoe het werk
Jij rekent jouw samengestelde hanger af. Vervolgens krijg je van mij (Shanna) een mail met bevestiging van jouw keuze. Daarin krijg je ook het adres waar de stenen naartoe verzonden mogen worden. Ik ga voor je aan de slag en binnen ongeveer een week na ontvangst van de stenen wordt de hanger opgestuurd naar jou. 

Over verzendkosten
De verzendkosten voor het opsturen van de stenen zijn voor jou. De verzendkosten voor het terugsturen van de hanger met jouw stenen zijn voor mij. Zorg dat jouw stenen door de brievenbus kunnen! Zo niet, overleg dan eerst even met Shanna, want dan wordt er een meerpriijs gerekend voor verzendkosten. 

De stenen
De stenen mogen niet te klein zijn, minimaal 2/2,5 cm. De maximale grootte van de stenen mag ongeveer 5/6 cm zijn, dat zal niet op de milimeter nauwkeurig zijn hoor. Als ze maar wel plat genoeg zijn om nog door de brievenbus te passen. Bij twijfel mag je het altijd even vragen. 
LET OP waar jij stenen mee vandaan neemt en of het wel toegestaan is om uit dat land mee te nemen!

De kralen
Shanna gebruikt altijd houten kralen in natuurlijke kleur, sommigen zijn wat lichter hout dan de anderen. Dit is ook afhankelijk van de afmeting van de kraal. Shanna zorgt voor een goede match kraal qua kleur en afmeting bij jouw stenen!

© 2019 - 2024 typischshanna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel