Privacy policy

Privacyverklaring

Privacy verklaring van Typisch Shanna, gevestigd in Berkel en Rodenrijs, handelt alleen via de webwinkel. 

Bedrijfsgegevens:
Bedrijfsnaam: Typisch Shanna
Vestigingsadres: Guus Hermussingel 61 – 2652 LM– Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland
E-mail: info@typischshanna.nl
KVK-nummer: 74643258
Btw-identificatienummer: NL002319655B03

Versie geldig vanaf 30-09-2019

Typisch Shanna respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site. Typisch Shanna draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens die je aan ons geeft, gebruiken wij om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor eventuele andere zaken waarvoor wij gegevens willen gebruiken, doen wij dit uitsluitend met jouw toestemming. Typisch Shanna verkoopt jouw persoonlijke gegevens niet aan derden. Bepaalde gegevens worden aan derden ter beschikking gesteld, maar dit zijn alleen derden die betrokken zijn bij de uitvoering van jouw bestelling. 
 

De Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens en adviseert over nieuwe regelgeving. Als bezoeker heb jij het recht om online een klacht in te dienen.

Soorten persoonsgegevens die door Typisch Shanna verwerkt worden

  • Als jij een bestelling plaatst, wil Typisch Shanna de bestelling in orde maken en jou op de hoogte stellen van het bestelproces. Hiervoor heeft Typisch Shanna het volgende nodig: jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens. Je hoeft niet verplicht een telefoonnummer op te geven. De ordergegevens zijn nodig voor de Belastingaangifte en deze zullen 7 jaar bewaart worden na plaatsing van de order. 
  • Als jij ons toestemming geeft, dan slaan we jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van diensten op. Dit doen wij om het online winkelen voor jou zo makkelijk en persoonlijk mogelijk te maken. 
  • Bij het plaatsen van een bestelling kan je er voor kiezen om een account aan te maken bij Typisch Shanna. Dan worden jouw gegevens door ons bewaart. Op de pagina’s waar persoonsgegevens van en naar de server worden gestuurd worden SSL-certificaten gehanteerd. Hiermee worden deze gegevens versleuteld verzonden waardoor ze niet kunnen worden onderschept. Je kunt een account aanmaken met uw e-mailadres en een wachtwoord opgegeven zodat u uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflever- en betaalgegevens niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen, lekker makkelijk!
  • De gegevens die Typisch Shanna krijgt over het gebruik van de site en de feedback die wij krijgen van bezoekers, helpen ons om de webshop te verbeteren en ontwikkeling. 
  • Leuk als je een recensie wilt schrijven in het gastenboek. Je kan zelf kiezen of je jouw naam en andere persoonsgegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Doe jij mee aan een actie of prijsvraag? Dan vraagt Typisch Shanna om jouw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken wij om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en om te meten wat de respons is op onze actie. 
     

Informatie over de ontvangers van de gegevens
Typisch Shanna wil voor jou een zo optimaal mogelijke website. Daarom worden sommige gegevens doorgestuurd naar derden. Typisch Shanna heeft de volgende derde partijen:

  • Mijnwebwinkel.nl: Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
  • Google: Typisch Shanna gebruikt Google Analytics voor het volgende:
    • Typisch Shanna gebruikt Google Analytics om bezoekersaantallen te meten, waarmee de website en de gebruikerservaring van de bezoekers verbeterd kan worden.
    • Typisch Shanna deelt geen Analytics gegevens met Google.
    • Typisch Shanna heeft een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google Analytics.
    • Typisch Shanna verzamelt geen gegevens via Google Analytics die gebruikt kunnen worden voor adverteren.
    • Typisch Shanna bewaard de gegevens die door Google Analytics worden verzameld op de servers van Google gedurende 26 maanden.
  • Klarna: dit is de payment service provider van Typisch Shanna waarmee de betalingen via iDeal en vooraf overmaken worden verwerkt.
  • Mailchimp: dit is een e-mail service provider. Zij ontvangen je naam en e-mailadres. Mailchimp heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Cookies
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Typisch Shanna gebruikt Cookies voor:

  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Als bezoeker heb je het recht om iets te zeggen over de persoonsgegevens die verwerkt worden. Je kunt een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Een verzoek indienen kan via info@typischshanna.nl. Het verzoek wordt uiterlijk binnen 4 weken verwerkt.

© 2019 - 2022 typischshanna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel